1.holdets vej fra serie 3 til serie 2, sæsonen 2010/11:

Så lykkedes det endelig at rykke op til serie 2 igen, for tredie gang i klubbens historie.
Denne gang tog det tilgengæld "kun" 2½ år at rykke op i serie 2 og nu skal det gerne gå den anden vej, nemlig mod serie 1.

Æren for denne oprykning skal helt og holdent gives til vores super gode træner, Brian "10eren" Eriksen, som på få sæsoner, har formået at skabe et 1.hold, som aldrig set før i klubbens historie.
Holdet spillede en super turnering og tabte ikke en eneste kamp ud af de 26 runder, det blev til 18 sejre, 8 uafgjorte og en målscore på hele 92-33.

Rundens kamp, osse kaldet årets kamp, nemlig kampen mod politiet, endte med ren ydmygelse af politiet, da de blev slagtet med hele 5-1 på kløvermarken med over 500 vidner (tilskuere) på sidelinien.
Tilgengæld blev retur opgøret her i foråret ikke ligeså stor en oplevelse, da drengene kun formåede at hive et enkelt point med hjem fra Valby idrætspark, men vi tabte i det mindste ikke til dem :)

Selvom CSC vandt rækken ganske overlegent, så var der alligevel lidt spænding i slutningen af sæsonen.
Da der manglede 5 runder, var der stadig 3 andre hold (Udfordringen, Rikken og Vestia), der kunne true CSCs 1.plads og oprykningen, men i 3.sidste kamp mod Sundby Kfum blev oprykningen sikret og i næst sidste kamp mod nr.2, Udfordringen, vandt CSC overlegent med 3-0, så var 1.pladsen osse sikret :)

Her er et billede af CSCs 1.hold og træner.
Holdet har spillet noget af det bedste fodbold, set i CSCs historie og ser helt klar ud til serie 2 ball.

Vi skal ikke glemme den super gode støtte, som holdet har fået gennem hele sæsonen. Om det var ude eller hjemme, kampene skulle spilles, så var supporten så stor at flere divisionsklubber ville blive misundelige.
Stor tak til alle der støttet 1.holdet gennem den lange sæson, det bar frugt og klubben glæder sig til igen, at skulle spille fodbold, hvor vi mindst hører til :)

Slut stillingen for sæson 2010/2011;

Nr.1, CSC, 26 kampe, 18 sejre, 8 uafgjorte, 0 tabte, målscore 92-33.

Se stillingen her: Serie 3, p7 slutstilling/ forår 2010/11.

Se osse halvvejs stillingen: Serie 3, p7 halvvejs stilling/ efterår 2010/11.

Tilbage