Lidt historie om CSC fodbold siden 1982:

Indledningen til CSC:
I 1980 løber nogle rødder fra Christiania og Christianshavn rundt og spiller hygge fodbold, flere af dem har spillet fodbold for andre klubber. Da de alle mere eller mindre, er venner bliver de enige om at starte deres eget hold og tilmelder et hold, kaldet Ms Håbet til fodbold foreningen DAIs sæson 1981.
Inden sæsonen er omme holdes møde og alle bliver enige om at klubben skal være en Christiania klub, skal spille under DBU, altså under KBU og klubbens navn skal være CSC, Christianshavn Soccer Club. (Stifterne af CSC var dengang bange for, at hvis klubben hed Christiania, ville KBU måske ikke accepterer CSC som medlem)

1982 - 1987:
CSC, Christianshavn Soccer Club startede med at spille fodbold under KBU i 1982 og startede i serie 3, kreds 7 og de første 6 sæsoner brugte vi til at stable en klub sammen og havde inden længe 3 senior hold og senere et oldboys og et dame 7.mandshold, klubben var ved at forme sig.

1.holdet havde nu spillet i serie 3 i mange år og ville gerne op og prøve kræfter med serie 2 holdene, så alt blev sat ind for en oprykning.

1988 - 1992:
1988 endte 1.holdet midt i rækken, 1989, 1990 og 1991, 3 bitre år i klubbens historie, for de tre år endte 1.holdet som nr.3 hvert år og kunne se nr.1 og 2 forlade rækken, det er hårdt for moralen at ende så tæt på og alligevel så langt fra oprykningen.
Men så kom 1992, det dejlige år, hvor alting lykkedes og vi vandt rækken stort og sikrede os oprykningen, nu kom det der gjorde de tre forgående år rigtig bitre og det var at hele 5 hold rykkede op til serie 2, nå men 1993 stod på serie 2 ball for første gang i klubbens historie.

1993 - 1994:
Endelig serie 2 fodbold, klubben var klar og holdet var klar til en ny og spændende sæson, men desværre skal der kun et par idioter til at ødelægge det for et helt hold og klubben havde et år i serie 2, som vi ikke er stolte af, grundet vold og trusler fra enkelte spillere, fik CSC som disiplinærstraf -5 point ved sæson start 1994 og kunne derfor se stregen nedefra hele sæsonen igennem og endte igen i serie 3.

1995 - 1997:
I 1994-95 tager klubben navne forandring til Christiania Sports Club.

Serie 3 ball igen og denne gang tog det os 3 år at finde vejen til serie 2 og det var i 1997 at vi igen opnåede oprykningen til serie 2 med en 2.plads i rækken.
1995: Oldboys holdet trækkes ud af turneringen, efter mange gode kampe mod specielt politiet, drengene er simpelthen blevet for gamle.
Vi bliver nødsaget til at trække vores 3.hold senior ud af turneringen midt i efteråret 1996, grundet for få medlemmer og klubben er nu helt nede på kun 3 hold.

1998 - 1999:
To hårde år, hvor vi ikke formåede at finde takterne til serie 2 og måtte ligge og kæmpe for at undgå nedrykning, hvilket ikke lykkedes, så to år i serie 2 og ned igen til serie 3 :(
Nyt oldboys hold bliver tilmeldt og spiller i turneringen 1998 via KFIU, som 7.mandshold og rykker op 3 år i træk.

I 1998 får CSC for første gang, lavet en del forskelligt merchandise og specielt vores halstørklæder viser sig at blive et hit blandt medlemmer, venner og en del turister.

2000 - 2004:
CSC får i år 2001 endelig sit eget klublokale på Christiania og lokalet åbnes til brug for vores medlemmer i maj/juni mdr. 2003.

De første to år gik jævnt, ingen topplaceringer, 2003 var året hvor 1.holdet var tæt på at rykke ned til serie 4, men blev reddet på målstregen af vores nye coach, Roger Mahlobo.
1.holdet ender på en fornem 2.plads efter en god sæson 2004 og rykker op til serie 2.
2.holdet rykker op til serie 4, som vinder af rækken sæson 2002.
7.mands seniorhold bliver tilmeldt KBU i 2004 og holdet vinder overbevisende deres række og bliver rykket direkte op til Mesterrækken.
Veteranhold bliver tilmeldt til KBUs turneringer og spiller med i sæsonen 2004.
Oldboys 7.mands bliver efter sæsonen 2004 ændret til 11.mandshold i KBU.

Læs osse om hvordan det gik vores hold efter sæson 2004, klik her.

2005:
1.holdet spiller igen SERIE 2 og klarer sig ganske godt som oprykkere, ender som nr.6.
7.mands holdet vinder Mesterrækken og trækkes ud af turneringen.
2.holdet vinder sikkert deres række og rykker op til serie 3 for første gang nogensinde.
Oldboys ender som nr.2 og rykker op til række 2, hvor de kommer til at møde politiet, som det eneste hold i denne sæson.
CSC har iår tilmeldt endnu et hold til senior turneringen 2006, det bliver så vores 3.hold, som kommer til at spille i serie 5.
CSC er nu oppe på 6 hold, hvilket er det højeste antal hold siden klubbens start i 1982.

Læs osse om hvordan det gik 1.holdet i sæson 2005, klik her.
Eller hvordan det gik CSCs andre hold, klik her.

2006:
Holdet forsætter sæson 2006 i serie 2 med vores træner Roger og holdleder Morten Harsel :)

November 2006: Et rigtigt godt samarbejde med vores 1.holds træner er slut, grundet nyt arbejde osv, CSC takker for et godt samarbejde og ønsker Roger alt held og lykke i fremtiden.
Styringen af 1.holdet er pt. overtaget af holdleder Morten Harsel og Brian Eriksen indtil videre.

1.holdet ender på en 3.plads med hele 9 point op til nr.2, hvilket er fint efter omstændighederne mht. træners afgang midt i efterårs sæsonen og et par kedelige disiplinær sager fra KBU osv.
Vores 2.hold spiller en ganske fin turnering som oprykkere og sluttede i den bedre halvdel på en 5.plads.
CSCs nystartede senior hold, 3.holdet overrasker alle i klubben med en flot oprykning til serie 4, stort tillykke til dem fra os alle :)
Oldboys holdet sæson blev ikke den bedste, grundet en del skader og lign. så det blev til en lidt kedelig, tæt på nedrykning, men alligevel langt fra, da tre hold trak sig ud af turneringen.
Tilgengæld gav oldboys drengene de omkring 250 tilskuere en dejlig dag, da de tævede politiets oldboys hold med 2-0 på Kløvermarken i juni mdr.
Veteran holdet (11.mands) røg ud i endnu en kedelig 6 holds turnering, hvor man spiller 3 gange mod hvert hold, det håber vi der bliver lavet om til sæsonen 2007.
Vores 7.mands damehold klarede sig igennem sæsonen med lidt for mange nederlag og endte på en kedelig 4.plads.
CSC fortsætter sæson 2007 med tre seniorhold, et oldboys, et veteran og et damehold.

Læs osse om hvordan det gik vores hold efter sæson 2006, klik her.

2007:
CSC starter sæson 2007 op med ny senior træner, Robert Nielsen og holdleder, Emil Gauguin.

CSC har desværre måtte vinke farvel til vores damehold, som over 20 år har været en farvestrålende del af klubben.
Klubben takker Susan (holdlederen) for et godt samarbejde og ønsker hende alt held og lykke i fremtiden.

28/4-2007. CSC har stoppet samarbejdet med træneren Robert Nielsen med øjebliklig virkning, Holdlederen Emil Gauguin overtager pt. jobbet som coach og Morten Harsel overtager pt. holdleder jobbet.

28/8-2007. Emil Gaugin stopper træner jobbet, grundet personlige årsager.
CSC takker for hans gode insats og glæder os over at Emil stadig vil være en stor del af CSC han altid har været, som spiller og drivkraft.
Morten harsel og anføren Jes Fisker tager pt. holdlederposten og står for kampe ol.

CSC har tilmeldt et Futsal (indedørs) hold til vinter turneringen 2007/ 2008.

1.holdet ender på en ok 6.plads og bliver i serie 2 næste sæson.
2.holdet bliver nr.10 ud af 10 hold, men grundet et par holdtrækninger, forbliver holdet i serie 3.
3.holdet vinder rækken i serie 4, og rykker op til serie 3, super spillet, 2 gange oprykning i træk, flot :)
Oldboys drengene klarer sig fint i deres turnering og får en ok 4.plads i række OB2.

CSC 25 års jubilæum, se mere her.

2008:
Thor Nielsen overtager træner jobbet og Jes forsætter som holdleder.

Grundet for få spillere, bliver vi nødsaget til at trække 3.holdet, som ellers rykkede op, ud af turneringen.

1.holdet ender på en kedelig 12.plads, men heldigvis lige over stregen. Men desværre ændrer KBU turneringen, så der lige pludselig rykker 5 hold ned til serie 3, så 1.holdet spiller desværre i serie 3 fra sæson 2009 :(
2.holdet ender på en 8.plads og spiller stadig i serie 3 næste sæson.
Oldboys holdet ender i top 3, altså på en fin 3.plads og forsætter i OB2 næste sæson.
Vores 11.mands veteran hold ender på en kedelig 10.plads og årets store kamp på hjemmebane mod Politiet ender med stor sejr på 8-0 til Politiet, med ca. 150 vidner/ tilskuere, pinligt, men sandt.

2009:
Da KBU har ændret 1.holds rækkerne, så 1.holdet efter foråret skal spille ny turnering, som bliver efterår/ forår 2009/2010 (samme turneringsform som Superligaen),vil der allerede efter forårs sæsonen findes 2 oprykkere til serie 2.
Alle andre hold forsætter deres turneringer, som de altid har gjort, forår / efterår.

1.holdet griber desværre ikke chancen med oprykning på halv sæson, da de spiller middelmådigt og ender på en 7.plads, så den står påserie 3 ball sæson 2009/2010.
2.holdet spiller en af deres dårligeste sæsoner og ender sidst med nedrykning til serie 4.
Oldboys spiller heller ikke deres bedste sæson, og ender på en 7.plads, men forbliver i deres række, OB2.
Veteranholdet, 11.mands, halter osse gennem sæsonen, grundet skader og flere afbud, så holdet trækkes ud af turneringen midt i efteråret, men kun for at vende tilbage til næste sæson som 7.mandshold.

Da Thor Nielsen søger nye udfordringer, overtager Brian 10eren Eriksen chef træner jobbet og John van der Klein overtager assistent jobbet. CSC ønsker Thor Nielsen alt held og lykke i fremtiden :)

1.holdet 2009/2010:
Holdet spiller rigtig godt i forårets kampe og overvintrer på en af oprykningspladserne.

Da 1.holdet nu spiller den nye turneringsform, bliver det lidt af en prøve for vores træner at holde gejsten oppe i den lange vinterpause, der næsten er et halvt år laaaaaaang.

CSC synes at denne turneringsform er nedbrydende for små klubber som vores, da vinterpause på et halvt år er al for lang tid.
Feks. hvis et 1.hold fra en klub rykker ned efter forårssæsonen, og flere spillere vælger at forlade klubben, bliver det meget svært at nå at stable et nyt hold på benene, inden ny turnering starter op efter sommerpausen på halvanden mdr.
Før denne turneringsform, havde klubberne i det mindste hele vinterperioden til at optræne eventuelt nyt hold til sæson start i april.
Da vores andre hold ikke følger samme turneringsform, kan man ikke holde afslutningsfester sammen, men er nu tvunget til at skulle holde afslutningsfest for 1.holdet om sommeren og for de andre hold om vinteren, virker ikke helt gennemtænkt af DBU med henhold til de små serieklubber, øv for denne turneringsform.

Forår 2010, 1.holdet spiller ganske godt og holder sig på oprykningspladsen, indtil der mangler 4 kampe, så går det ned af bakke, for holdet der ligner et hold med gummiben, og alle 4 kampe tabes, så holdet kun ender på en 4.plads og kan se frem til endnu en lang sæson i serie 3 :(

2010:
Efter et par år uden kvindehold i klubben, tilmelder CSC igen et 7.mands kvinde hold til KBUs turnering 2010.
Nu er klubben oppe på at have fem hold med i KBUs turneringer og er rigtig glade for igen at have et kvindehold til at vise flaget frem :)

2.holdet ender som nr.6 i serie 4, efter en halvskidt sæson.
Oldboysholdet ender på en "kedelig" 2.plads, da kun nr.1 rykker op til KBUs bedste oldboysrække.
Oldboysholdet deltager for første gang i DBUs pokalturnering og skal i første runde møde AB med feks. Rene Henriksen og Peder Knudsen fra SBU.
CSC - AB (oldboys pokal) ender med en sejr til AB på 1-0, flot spillet af CSC :)
Vores nye 7.mands veteranhold vinder i efteråret deres række og rykker op i veteran mesterrækken :)
Kvindeholdets ender som nr.9 ud af 10 hold i deres første turnering og er godt igang og klar til næste sæson :)

1.holdet 2010/2011:
Efterår 2010: 1.holdet spiller deres bedste sæson nogensinde i klubbens historie med træner Brian Eriksen.
Holdet overvintrer på en fornem 1.plads med 10 sejrer, 3 uafgjorte, nul nederlag og en målscore på 56-22.

Forår 2011: her den 18/5-2011 ligger landet således at 1.holdet stadig ligger på en fornem 1.plads uden nederlag, men stadig 5 kampe tilbage før noget som helst er afgjort.
Pt. ligger oprykningskampen mellem Udfordringen, Vestia, Rikken og CSC.

8/6-2011: Vores 1.hold er rykket op til serie 2 efter en flot sejr på 3-1 mod Sundby KFUM, STORT TILLYKKE TIL HOLDET OG TRÆNEREN :)
Der mangler stadig 2 kampe og kampen om at bevare holdets fornemme 1.plads, som de har haft næsten hele sæsonen igennem !!!
11/6-2011: CSCs 1.hold vandt 3-0 over nr.2 i rækken, Udfordringen og slog derved kampen om 1.pladsen på plads, igen STORT TILLYKKE TIL HOLDET, TRÆNEREN og KLUBBEN :)

19/6-2011: Sidste turnerings kamp, som var ren formalitet, da 1.pladsen som skrevet tidligere, var eroberet blev spillet og kampen endte 2-2, men SERIE 2 kalder og CSC er klar :)

Se her 1.holdets vej til serie 2 eller udvalgte billeder fra sæson 2010/11.

2011 forår:
20/6-2011: 2.holdet sluttede her før sommerpausen som nr.5.
Oldboys som stadig er igang med deres turnering, holder pause på en fin 1.plads og spiller om oprykning til den bedste række i KBU med forsættelse i efteråret.
Veteranholdet endte efter halvårs turnering på en udemærket 5.plads, som nyoprykker i mesterrækken.
Kvindeholdet, som er i gang med deres 2 sæson for klubben endte på en sidste plads, men med klare forbedringer på mange punkter og god kampgejst :)

2011 efterår:
24/8-2011: 2 x landspokal turnering for henholdsvis oldboysholdet og veteranholdet, oldboys mødte Gladsaxe-hero Bk fra sjællandsserien, OB række 1.
Oldboyskampen blev noget af en kamp, da ordinår kamp endte 2-2, forlænget endte 0-0, og i straffespark turneringen som gik helt ud i 11 spark til hver, før det endte med sejr til Gladsaxe-hero, resultat: 10-9.

Veteranholdet som dagligt spiller 7.mands, røg ud i sin første 11.mands landspokal kamp, det endte med nederlag på 9-0 til Rosenhøj Bk, osse fra sjællandsserien, række 1, men næste sæson er vi mere klar, da vi ændrer 7.mandsholdet til 11.mandshold veteran.
Selvom begge hold tabte deres pokal kampe, fik CSC vist Christiania flaget frem :)

15/10-2011: Oldboys holdet er dags dato rykket op i fornemmeste oldboysrække, OB1, endda med 2 kampe tilbage og skal nu møde de "store" drenge og kæmpe med om Københavner mesterskabet og med chance for at spille med om DM.

STORT TILLYKKE til holdet og ikke mindst til holdlederen Mulle, som har skrevet CSChistorie, da CSC aldrig har haft et oldboyshold i bedste række.

6/11-2011: 2.holdet, som spillede halvårs turnering, vandt deres række og rykker op til serie 3. Flot og stabil sæson, STORT TILLYKKE til holdet, holdlederen og klubben :)

Veteran holdet som sidste år rykkede op i mesterrækken, endte i den bedste halvdel, som nr.5 ud af 10 hold.

CSCs unge kvinde hold endte på en sidste plads, men det ser meget bedre ud spillemæssigt end hidtil, det kan kun blive bedre :)

Samlet set har det været et super år for CSC, med 1.holdets oprykning til serie 2 her i sommers og deres gode efterårs sæson i serie 2, hvor de overvinter på 1.pladsen.
Oprykning med 2.holdet til serie 3 og sidst men ikke mindst, oldboys holdets flotte oprykning til oldboys bedste række.
3 oprykkere på "et" år, er ny rekord for CSC, sikke en afslutnings fest vi får i år (17 december 2011)

1.holdet 2011/2012:
22/10-2011: Serie 2, som man kan se på stilling og resultater, kører det ganske godt for vores 1.hold, som har spillet sig på en flot og stabil første plads, med hele 10 sejre og kun en tabt. Her d.d mangler holdet stadig 3 kampe i efterårssæsonen.
12/11-2011: Efterårs sæsonen er slut, 1.holdet spillede i dag, deres sidste turnerings kamp her i 2011 og vandt deres 12 sejr og overvinter på en super flot 1.plads med 5 point ned til nr.2 og 8 point ned til nr.3.
Som oprykkere til serie 2 her i sommers, er det gået over alt forventning, med 12 sejre, en uafgjort og kun et enkelt nederlag, det er helt sikkert det bedste 1.hold nogensinde i klubbens historie.

Sikke en afslutnings fest CSC får i år, med 3 oprykninger og et super stabilt 1.hold, det skal fejres med maner :)

9/5-2012: Dbu/Kbh Pokalkamp, runde 2: CSC - Bk. Union (kbh serien), resultat 1-0, for første gang nogensinde har CSC slået et Københavnerserie hold ud af pokal turneringen.
3 runde står mellem CSC - HB (serie 1) og er sidste forhændring for at nå til 1.runde i DBUs landspokal turnering.
HB blev besejret med 2-0 og CSC har for første gang nogensinde, spillet sig frem til DBUs landsdækkende pokal turnering 2012/2013.

26/5-2012: Oprykningen til serie 1, er sikret efter 23 runder ud af 26, 18 sejre, 3 uafgjorte og 2 nederlag er hvad det er blevet til indtil videre.
CSC har aldrig nogensinde spillet i serie 1, så endnu engang har vores trænere, 10eren og John van der Klein lavet en rekord til klubben, først ubsejret gennem serie 2, slået et Kbh serie hold ud af pokalen og sidst men ikke mindst, opnået en et super resultat med oprykningen til serie 1, 3 kampe før sæson afslutningen. Det er for sejt :)

STORT TILLYKKE TIL TRÆNERNE, 10EREN, HOLDET, CREWET, KLUBBEN, SPONSORERNE OG STOR TAK TIL ALLE CSC FANS FOR DERES FANTASTISKE OPBAKNING :)

14/6-2012: CSC vinder 3.runde over HB med 2-0 og er for første gang i CSCs historie, med i DBUs landsdækkende pokal turnering.
STORT TILLYKKE TIL HOLDET, TRÆNEREN OG CSC :)

2012 forår:
2.holdet spillede i deres nye række, serie 3 og havde en lidt svær sæson, med flere skader og afbud, men fik alligevel spillet sig til endnu en sæson i serie 3. Det holdt hårdt, først i anden sidste kamp, fik drengene sikret sig overlevelsens og 2012 efterår, står stadig på serie 3 ball.

Oldboys holdet som rykkede op i bedste række, hvor de møder op til flere gamle superliga og divisions spillere, har haft en svær forårs sæson, hvor de har ligget og kæmpet for at holde sig væk fra bunden. Det er ikke lykkedes helt, men holdet har stadig en efterårs sæson, til at klare skærene i, og CSC har tiltro til de gamle drenge :)

De helt gamle drenge, veteranholdet spiller 7.mands ball i mester rækken og grundet mange skader og afbud, klarede de sig lige gennem sæsonen og fik spillet deres kampe, men endte på anden sidste pladsen.

Vores unge kvindehold spillede deres "bedste" sæson siden de startede op i 2010, det blev til et par gode sejre og et par uafgjorte, så holdet spiller helt sikkert med i toppen i næste sæson :)

CSCs 30 års jubilæum, blev afholdt med en "stor" turnering CA OPEN 2012 på Christianias stadion, som ligger ved Nemoland og Fredens ark.
16 hold deltog og der blev kæmpet bravt for at vinde turneringen og æren af at få sit holdnavn på CSCs vandrepokal.
Se mere om 30 års jubilæummet: klik her.

1.holdet 2012/2013, serie 1 efterår:
Som sagt har CSCs 1.hold spillet sig frem til DBUs landsdækkende pokal turnering 2012/2013, og skal i 1.runde møde Køberhavner serie holdet AB Tårnby.
Pokal eventyret er slut, da vi tabte til AB Tårnby med 1-3, det var spændende så længe det varede, 1.holdet fik prøvet kræfter med to KBH serie hold og var godt med, en sejr og et knebent nederlag :)

CSCs første sæson nogensinde i serie 1:
1.holdet spiller en rigtig god efterårs sæson og overvinter på en flot og stabil 1.plads lige foran Fk. Prespa, hvilket er super flot efter to års oprykning i træk, kan holdet blive ved, svaret kan følges i forårs sæsonen 2013, kom ud og støt holdet mod KBHserien :)

2012 efterår:
CSCs 2.hold spillede en forrygende sæson og opnåede oprykning via en flot 2.plads, og skal nu op i serie 2, for første gang nogensinde i CSCs historie, stort tillykke til holdet, trænerne og CSC.
Oldboys drengene havde en svær helårssæson i den bedste oldboys række, hvor der er mange gamle divisions spillere med, modstanden var hård og det endte med en nedrykning til OB2, men skal nok få spillet sig der op igen.
De gamle drenge, veteranerne vandt deres sæson og rykkede igen op i mesterrækken, hvor der kommer en del mere modstand end i række 2, tillykke til holdet, holdlederen og CSC.
CSCs smukkeste hold, kvindeholdet, spillede deres bedste sæson nogensinde, og endte på en udemærket 7.plads ud af 10 hold, så holdet rykker den rigtige vej, de er helt sikkert klar til 2013.

1.holdet 2012/2013, serie 1 forår:
Efter en lang vinterpause og en hård trænings opstart med skader af flere stamspillere, hele midterforsvaret var ikke med til turneringsopstart
Hvilket kunne ses, stabiliteten var ikke helt den samme, som fra efterårs sæsonen, og første kamp endte med en uafgjort, de første 2 point var mistet,, og det skulle blive værre, selvom 1.holdet havde op til flere chancer for selv at kunne afgøre oprykningen, sidste chance var 4.sidste kamp, som skulle have givet 3 point, men endte kun med 1 point.
1.holdet endte på en flot 3.plads, hvor alt for mange uafgjorte kampe kostede oprykningen til KS, men CSCs 1.hold er klar til endnu en sæson i serie 1, og stræber igen efter at nå KS, kom ud og støt holdet, vi CSCs i sæsonen 2013/2014.

2013 forår:
CSC 2.hold spillede deres første sæson i serie 2, for første gang i klubbens historie.
Det gik rigtig fint, holdet fik vænnet sig til tempoet og den nye række, 2.holdet endte midt i rækken og er klar til en ny sæson i serie 2 efterår 2013.

Oldboysholdet, som sidste sæson rykkede ned fra bedste række, er i fuld gang med deres turnering, og har her i pausen ligget og solet sig på en stabil 1.plads, med hele 5 point forspring til 3.pladsen (mindst 2 rykker op), 10 sejre og kun et nederlag er det indtil videre blevet til.

Veteran holdet rykkede op sidste sæson op til mesterrækken for 7.mands og her var der kamp op "guldet", efter 10 kampe, kunne man i tabellen se CSC som nr.3, hvilket var ganske fint, selvom de gamle drenge lå med i top 2 helt til sidste kamp, som blev tabt, holdet tager en sæson mere i mesterrækken i efteråret 2013.

Kvindeholdet spillede, efter den nye opstart i 2010, deres bedste sæson nogensinde, hele 5 kampe i træk var de ubesejret og de 3 af kampene blev vundet, den ene med hele 6-1 :)
Kvindeholdet er klar til endnu en sæson og håber på at kæmpe med om oprykningspladserne, CSC ønsker holdet al held og lykke.

Kvindehold 2, CSC har fået endnu et 7.mands kvindehold, som starter op her i sæsonen 2013 efterår, klubben vokser, lad se hvor det bærer hen, det kan kun blive spændende :)

1.holdet 2013/2014, serie 1 efterår/ forår:
CSCs 1.hold vinder serie 1, og rykker op i københavnerserien :)

2013 efterår:
Samlet set et fint år, 2.holdets flotte oprykning til serie 1 var et af højdepunkterne, eller en god sæson, hvor alle hold fik vist Christiania flaget frem :)


Tilbage