Træningskampen den 11/3 mod KFUM (Serie 1).....

var en deprimerende oplevelse. Optakten var dog heller ikke ideel. Mange afbud bl.a. fra første keeper Kasper og mange der ikke overholdt mødetiden.

Bedre blev det ikke af, at andekeeperen Duus simpelthen udeblev. Selve kampen blev indledt med, at vi i forsvaret allerede efter få min spillede bolden lige hen i fødderne på en angriber, men vi slap med skrækken. I det 7 minut gentog vi det og det betød 0-1. Hele første halvleg var forfærdelig set med CSC øjne. Ingen fight alt for lidt løb uden bold og fejlafleveringer i bunkevis. Og 0-2 ved pausen var billigt sluppet...

En opsang i pausen hjalp gevaldigt og nu tacklede vi pludselig og overtog styringen af kampen. Scoringen faldt midt i halvlegen da Jes fra lang afstand bankede kuglen i kassen. Nu var KFUM rystede og vi anede pludselig chancen for oprejsning. I denne periode af kampen lyste Boris op med de lækreste tekniske detaljer.

En altafgørende situation faldt et kvart før tid, hvor Noah blev fældet tæt under mål, men dommeren var åbenbart den eneste, som så situationen anderledes og i stedet for straffespark til os løb KFUM kontra og scorede til 1-3. Et mål som lugtede mistænkeligt meget af off side. Den kolde dukkert betød, at vi faldt fuldstændig sammen og mange spillere slog decideret op i banen. Den pinlige indsats i det sidste kvart blev "kun" straffet med yderligere 2 KFUM mål, Slutfacit 1-5!!

Bedste CSC spiller var ironisk nok Nikolai i målet...

Vores startopstilling: Nikolai, Morten, Henrik S., Johan, Brian, Henrik O., Jes, Noah, Janus, Stefan, Boris

Bænken: Christoffer.

Se osse referat fra forrige træningskamp 18 februar: CSC - Tårnby FF.


Tilbage