Træningskamp mod Tårnby FF på Kløvermarkens kunstgræs 2 marts kl. 19.30.

Årets 3 træningskamp for os og 5 for den næsten nystiftede klub TFF, som er rykket op i de første 2 år den har eksisteret (kun 3!! turneringsnederlag) og nu ligger i række med os. Blev en på mange måder vanvittig, men også meget velspillet kamp, som i perioder foregik i et tempo der mindede om en danmarksserie kamp.

Tårnby som har den tidligere superliga spiller Thomas Andersen som centralt omdrejningspunkt på banen var i stand til i store perioder af kampen, at opretteholde et meget højt presspil, som vi dog i første halvleg problemløst fik afvist med sgodt og sikkert pasningsspil. Tårnby spillestil betyder også, at de begår en del frispark og det havde en enkelt csc spiller så svært ved, at accepttere at hans frustrationer tangerede det pinlige. Den samme spiller var måske spillemæssigt den bedste overhovedet på banen......

Vi burde have gået til pausen med en solid føring men måtte nøjes med 2-1 efter, at have foræret dem et meget klodset og unødvendigt begået straffespark allerede i 6 minut, at vi så også blev snydt for et ligeså soleklart straffe og efterfølgende rødt kort til TFF er så en del af forklaringen på den smalle pauseføring. Stefan Clausen(debutant) udlignede med en lang tå ved bagerste stolpe allerede i 15min. efter et godt gennemspillet angreb i højre side. 2-1 målet faldt i 32min. efter elendigt opspil i de bagerste TFF rækker, hvor Noah opsnappede bolden tørrede et par febrilsk kæmpende TFFere og scorede iskoldt.

I anden halvleg blev vi trykket helt tilbage men TFF kom alligevel ikke til de store chancer og måske i irritation over dette tabte en deres spillere hovedet og sparkede Johan ned i en situation, hvor bolden overhovedet ikke var i nærheden han modtog heldigvis et fortjent rødt kort. I en turneringskamp ville dette have betydet kun 10 TFF ere på banen i de sidste 32 min og måske en afgørelse på kampen. Denne aften fik de lov at sætte en ny mand ind helt efter aftale og kunne fortsætte deres pres kampen ud. Det var dog stadigvæk os som kom til de største chancer og i det 62min flåede Henrik Olsen fra sin venstrekant TFFs forsvar fra hinanden og scorede i det lange hjørne.

Glæden var kortvarig for blot 3 min senere affyrede Thomas Andersen fra lang afstand et missil som prellede af på stolpen og imens vores forsvar beundrede hans sparketeknik kunne et par deres af deres angribere næsten nå, at snakke om , hvem af dem der skulle have lov til, at reducere 3-2...

På dette tidspunkt lignede TFF faktisk en vinder af kampen med hele 25 min tilbage og nærmest total spildominans men vi var stadigvæk farligst med vores giftige kontra fase og med cirka 20 min igen spillede inskiftede Brian med en præcis aflevering Stefan alene med deres keeper, men hans afslutning ramte desværre stolpen. I denne fase af kampen havde Henrik Olsen en stor mulighed fra næsten samme position og vinkel som ved 3-1 scoringen, men deres keeper reddede.

Udligningen faldt i 75 min, hvor TFF fik en gave af dommeren. Målscoren befandt sig i så tyk off side position, at enkelte TFF spille nærmest undskyldte godkendelsen af målet. Mod hvad man ellers kunne forvente faldt der ikke flere mål i kampen.

Vores startopstilling: Kasper, Morten, Henrik S., Johan, Thomas, Henrik O, Jes, Janus, Cyron, Noah, Stefan

Bænken: Sune, Nikolai, Brian, Martin, Christian

Næste kamp:
Søndag 11 marts klokken 10.30 på kløveren mod KFUM (Serie 1)

Se osse referat fra forrige træningskamp 18 februar: Sønderbro - CSC.


Tilbage