Sønderbro - CSC 1:

Optakten til årets anden træningskamp søndag 18 Februar mod Sønderbro(vores egen række) blev mindre kaotisk end den første, men var dog langt fra optimal.

Kamptøjet var der ikke sørget for og en enkelt spiller dukkede først op i starten af anden halvleg. Det lykkedes dog, at få gennemført et koncentreret taktikmøde og, af få varmet op i et lille kvarters spil.

Selve kampen begyndte med voldsom CSC dominans og man skulle helt hen til midten af halvlegen før Sønderbro fik noget der mindede om etableret angrebsspil. Vi gik til pausen med en alt for lille føring på 1-0 på mål af Tobias efter indlæg fra Jesper. Anden halvleg blev lidt mere jævnbyrdig dog stadigvæk med os som det spilstyrende hold. Vi fik brugt banens bredde godt og Cyron var konstant farlig fra sin kantposition. På midten herskede Kaptajn Jes godt hjulpet af arbejdsjernet Janus og en Noah som dog forsvandt mere og mere ud af spillet efterhånden som hans kræfter slap op. Vi kom på 2-0 ved Cyron og det blev 3-0 ved Jesper efter en lækker diagonalbold ud til den indskiftede kantspiller Christian, som serverede et fornemt indlæg.

Det skal dog siges, at Sønderbro havde et par store chancer i kampens slutning og også fik reduceret kort før tid direkte på frispark, men den burde Duus have nappet og dermed have holdt et clean sheet i sin første kampen på etteren.

Til sidst en tak til de 2 fremmødte supportere.....

Startopstilling: Duus, Morten, Johan, Henrik S., Jes, Janus, Noah, Nikolai, Cyron, Tobias, Jesper.

Bænken: Brian, Christoffer, Christian.

Gult kort: Henrik.

Næste kamp Fredag 23 Februar mod Bagsværd.

Læs referat fra forrige træningskamp (11/2-2007): CSC 1 - Fc Toras.


Tilbage