Årets første træningskamp, CSC 1 - Fc Toras:

Optakten til årets første træningskamp var kaotisk og utilfredsstillende.

Holdlederen udeblev og 10 ud af 14 spillere kom for sent.

Selve kampen blev en blandet fornøjelse. Det var koldt og det blæste kraftigt på langs af banen. Modstanderen FC Toras (S.B.U. Serie 4) Spillede i modvind i første halvleg og klarede på lidt uforklarlig vis 1-1 til trods for et massivt spille og chance mæssigt overtag til CSC.

I anden halvleg forsatte vi med, at dominere og producere chancer. Udnyttelsen af disse var i et par situationer nærmest pinlig og vi endte med, at tabe 2-3 til et hold som udnyttede deres chancer 100%. Den første efter løs opdækning på et frisparksindlæg. De to sidste efter rene foræringer fra vores bagerste kæde.

Alt var dog ikke negativt og begge vores scoringer var flotte( Noah og Brian). Det er også på sin plads, at fremhæve Henrik Olsen for en super præstation og Janus for et sandt arbejds raseri gennem samtlige 90 minutter. Men vi skal blive bedre til, at eliminere de personlige fejl og bevare koncentrationen i hele kampen.

Rent taktisk var præstationen også bedre end forventet på nuværende tidspunkt. Den defensive organisation var bestemt okay. Offensivt faldt vi desværre ofte ned i deres tempo.

Startopstilling: Casper, Christian, Henrik O, Henrik S, Morten, Cyron, Jes, Tobias, Noah, Janus, Jesper.
Bænken: Brian, Christoffer, Nikolai.


Tilbage