CSC - Stefan, 20 maj 2007, 2-3 (2-0):

Selv om man ikke rigtig kan finde gejsten (som holdet idag) til at skrive dette referat, skal der jo skrives noget om, hvordan det kunne gå så galt efter en god halvlegs føring på 2 mål.

Kampen var dårlig nok startet før Stefan havde sin første chance, men bolden sneg sig forbi stolpen, minuttet efter var det hjemmeholdet der var tæt på at bringe sig i front, da CSCs angriber spurtede fra Stefans forsvarere og alene med keeperen, desværre brændte chancen.
To halvstore chancer til CSC i 8 og 13 minut, godt skudforsøg fra Stefan i 15 minut.

Efter 5-6 minutters spil frem og tilbage, får Stefan tilspillet sig en stor chance ved hjørnespark, som CSCs keeper napper og via en lang bold frem, får CSC et kontra angreb, som burde have givet mål, men misbruges.
Minuttet efter scorer CSC angriber til 1-0, i det 38 minut scorer samme angriber til 2-0 og har endda endnu en chance til at lukke kampen helt før halvleg.
Kort efter ryger den dobbelt målscorer ind i en hovedstøds duel og bliver skadet og erstattes af udskiftningsspiller.
Dommeren fløjter til halvleg.

2.halvleg er 3 minutter gamle, da en Stefan spiller laver et hårdt frispark og må inkasserere et gult kort, samt 10 minutter på bænken.

Så er der lige den der med, at 10 mand, kæmper bedre end 11 og sådan blev det, desværre.

50 minut: Stefan reducerer til 2-1
57 minut: Stefan reducerer til 2-2
58 minut: Stefan bliver fuldtallig igen
60 minut: Stefan scorer til 2-3

10 minutters total ukoncentration var hvad der skulle til, får at smide det hele over bord.

Med en små 30 minutter tilbage af kampen og bagud 2-3, skulle der fightes på alle pladser, så den tidligere skadet angriber er blevet 98% klar og kommer ind.
Der bliver kæmpet hårdt frem og tilbage, med lidt overvægt til CSC og en duel om bolden ender i mindre skænderi, som koster gult kort til vores angriber og gult, plus direkte rødt til en Stefan forsvarer.

Begge hold nede på 10 mand, men CSC kun for 10 minutter, så de sidste 10 minutter af kampen, ville vi være en mand i overtal.
CSC presser godt på og vores angriber kommer ind efter at have udstået sin straf for gult kort, så det var nu eller aldrig, en mand i overtal, 10 minutter igen og CSC med lille overtag, men en total dum advarsel i 41 minut og en ærgerlig advarsel i 42 minut, resulterede i, at fra en mand i overtal, blev CSC istedet for en mand i undertal og kunne derfor ikke spille sig frem til den afgørende reducering.

Som sagt, fra den ene yderlighed til den anden, fra sikker sejr over tophold, til nederlag til tabellens nr.11.

Advarsler CSC: 70min. Henrik O., 85min. Siron, 86min. Christian.

Advarsler Stefan: 48min. 70min.

Rødt kort: Stefan 70min.

Startopstilling incl. reserver: Kasper, Morten, Sammy, Siron, Skouboe,
Jes (A), Thomas, Christopher, Noah, Brian, Dimo, Sune, Henrik O., Sune

Med sportslig hilsen CSC


Se osse kampreferatet fra 15 maj, Hellas - CSC, Klik her.

Tilbage