CSC - Sønderbro Fight, 12 maj 2007, 2-2 (2-1):

God fodbolds dag, dejligt vejr og CSC med kamp gejsten på plads, som man allerede efter få minutter fik bevis for, da et skud forsøg sneg sig forbi Sønderbros målstolpe.
Sønderbro ville osse være med, et indlæg rammer en knold i jorden og er tæt på at snyde CSC keeperen.

Kampen bølger lidt frem og tilbage, da Sønderbro via et godt angreb, får snydt forsvaret og scorer til 0-1.
I 17 minut har CSC, Henrik O, endnu en god chance, som desværre sniger sig forbi bageste stolpe og ryger til målspark.

Thomas kommer for sent i en takling og må inkasserere et gult kort og 10 minutters pause.
Kort efter udvisningen får Sune tilspillet sig en friløber og bliver fældet inde i straffesparksfeltet, der bliver dømt straffe, hvilken Noa udnytter på bedste vis og scorer sikkert til 1-1.

I det 34 minut prøver Henrik O et langskud fra ca. 30 meter, bolden flyver i en fin bue ind til Sønderbros målmand, som fumler helt vildt og taber bolden ind i mål, kæmpe drop, men 2-1 til CSC :)
Få minutter efter har Sønderbro et rigtig godt angreb, som bliver afværret af en super redning fra Kasper, kort efter er CSC i angreb og Sønderbros keeper tager revance og redder sit hold for at komme yderligere bagud.

De sidste 8 minutter står der CSC på, stor CSC chance i 41 minut, Noa fældes i feltet i 43 minut, klart straffe, men dommerens fløjte er tavs, i 1.halvleg overtid har CSC hjørne, men header lige ved siden af mål, Pause/ halvleg.

2.halvleg starter med spil frem og tilbage på midtbanen, efter ca.7 minutter kommer første chance til CSC, som misbruges, minuttet efter har Sønderbro et godt angreb, men får heller ikke udnyttet denne.

Et kvarter inde i halvlegen får Sømderbro et gult kort og reduceres til 10 mand i 10 minutter, dette udnytter CSC og presser godt på, hvilken giver den ene chance efter den anden, 62 minut Brian lobber den over keeperen, men desværre går bolden lige forbi mål, 66 minut Sønderbro med en godt fladt skud, der er tæt på at overliste CSC keeperen, 69 minut dobbel chance til CSC, Sune afdribler to mand lige uden for feltet og trykker af, men bliver blokeret, bolden ryger over til Sammy der resolut helflugter bolden tæt forbi målstolpen.

CSCs forsvarsspiller Mike laver frispark og modtager efter følgende et direkte rødt kort, ikke for frisparket, men får at bruge mund eller lign., dumt kort med en føring på 2-1 og kun omkring 20 minutter tilbage af kampen.

Efter en 10 minutters spil uden de store chancer, kommer en CSC spiller forsent i en takling, hvilken dommeren takserer til direkte rødt kort?
Stor fejl af dommeren, som burde havde nøjedes med et gult kort, da taklingen ikke var værre end som så.
På det efterfølgende frispark fra ca. 22 meters afstand, bliver der skudt direkte på mål og bolden rammer en knold i jorden lige foran CSC keeperen og laver et forkert opspring, som snyder ham og bolden ender bag mållinien til 2-2.

Med 10 minutter tilbage og kun 9 mand ser det svært ud, specielt da en tilbagelægning til CSCs målmand er tæt på at ende hos en modstander, men heldigvis får Kasper i sidste øjeblik, losset bolden ud til indkast.
I kampens sidste 8-9 minutter presser CSC (med 9 mand) Sønderbro i bund og har osse chancen får at vinde kampen, hjørnespark til CSC, ind over med bolden, Thomas sætter panden på, men desværre ryger bolden lige over mål, dommerens fløjte lyder og kampen er slut.

Bortset fra det dumme røde kort, spillede CSC en rigtig god kamp, men fik desværre ikke udnyttet det spillemæssig overtag.
Super flot kæmpet, da holdet blev reduceret til 9 mand, og stadig formåede at presse Sønderbro og spille sig frem til et par gode målchancer.

Advarsler CSC: Thomas 21 min.

Advarsler Sønderbro Fight: 1 stk. 60 min.

Rødt kort CSC: Mike 71 min., Thomas S. 80 min.

Startopstilling incl. reserver: Kasper, Morten, Sammy, Mike, Skouboe,
Jes (A), Thomas, Thomas S., Noah, Brian, Philip, Sune, Henrik O., Coach: Emil Gauguin.

Med sportslig hilsen CSC


Se osse kampreferatet fra 5 maj, Rikken - CSC, Klik her.

Tilbage