Tårnby FF - CSC, 21 april 2007, 7-0 (3-0):

Kampen mod Tårnby FF blev en dukkert af de store efter den gode sæsonstart med max. points på tavlen efter de 2 første runder.

Stillingen efter 19 min var 3-0 og TFF var 11 mod 9 på banen til trods for et spillemæssigt lige opgør. 1-0 målet i 8 min. var en langskuds perle af de sjældne fra ca 30 meters afstand. I det 10 min blev det 2-0 efter et klodset begået straffespark af Sammy Qasem. Efter 16 min får Janus et helt urimeligt gult kort og minuttet efter kikser Sammy i de bagerste rækker, da bolden rammer en af de mange knolde på den elendige bane og så er det 0-3. I 19 min. råber Stefan bøsserøv efter en modspiller det belønner dommeren med det røde kort...... I øvrigt lykkes den gennem hele kampen svagt dømmende dommer, at flytte et straffespark til os udenfor feltet. Dommerens præstation skal dog slet ikke bruges som undskyldning for det store nederlag, men skyldtes primært manglende held og marginaler i de første 25 minutter samt dårlig disciplin og manglende parathed i afgørende situationer på vores hold.

Vores lille chance for, at komme tilbage i kampen døde allerede efter 48 min da Henrik Olsen satsede i en duel med deres keeper og korrekt modtog gult. De får i løbet af den overtals periode scoret to kontra mål. Efter 63 min fik vi chancen for, at komme på måltavlen, da et godt indlæg fra højre endte hos Brian som blev "slagtet" tæt under mål. Deres keeper redder dog det ikke særligt velplacerede spark fra vores anfører Jes. To minutter senere laver de endnu et kontamål. De sidste tyve minutter kunne man frygte et tocifret nederlag, men god fight og Kaspar i målet holder dem nede på en enkelt scoring mere. Og Janus når endda, at brænde en stor chance tæt under mål til sidst.

Det var i øvrigt et dejligt fodboldvejr.........

Advarsler CSC: Janus 16 min. Henrik O. 48 min. Morten 69 min.

Advarsler TFF: 44 min.

Udvisning CSC: Stefan 19 min.

Startopstilling: Kaspar, Morten, Sammy, Timo, Sune 41 (Christian), Jes (A), Thomas, Noah, Henrik O. 58 (Brian), Janus, Stefan.

Ikke benyttet: Christopher.

Med sportslig hilsen Robert Nielsen


Se osse kampreferatet fra 15 april, CSC - Hakoah, Klik her.

Tilbage