CSC - JIF Hakoah, 15 april 2007, 4-2 (4-0):

Sæsonens første hjemmekamp mod Hakoah var som nat og dag. Total CSC overlegenhed i første halvleg.

Hakoah stod fra start af langt tilbage på banen og overlod initiativet til os i et forsøg på, at straffe os med hurtige kontrastød, men vi lod os sjældent ryste. 1-0 målet blev sat ind af venstrekants raketten Henrik Olsen, som blev serviceret med en lækker diagonalbold fra Sammy Qasem. 2-0 målet i 23 min. var et af de heldige af slagsen da et hjørnespark fra Brian Eriksen blev snittet i mål af en Hakoah spiller.

Allerede i det 25 min kom vi på 3-0 da Noa scorede sikkert assisteret af Thomas Jensen efter godt iscenesat kombinationsspil på kanten af feltet. 4-0 blev det i det 42 min. da Janus smart tilkæmpede sig et korrekt dømt straffespark på baglinjen og selv fik lov, at eksekvere. Hakoah målmanden var dog godt ude efter det flade skud.

Anden halvleg begyndte med samme kamp billede og Stefan Clausen havde et kanonskud på trekant sammenføjningen i 47 min. Efter en times spil skete vendingen på kamp billedet, da dommeren i en situation, hvor bolden stort set var på vej i mål til 5-0 føring afblæste spillet fordi to Hakoah spiller forinden var løbet sammen. Resten af kampen var præget af dårlig stemning og mangel på disciplin på CSC holdet. 4-1 målet faldt i 83 min. da kaptajn Jes havde en sjælden fejlaflevering. To minutter efter lugtede Hakoah for alvor blod da, indskiftede Christopher kom for sent med en glidende tackling og korrekt så gult, men imens Christopher kun var nået til midtercirklen fik Hakoah lov, at tage frisparket!! Efterfølgende får de et tvivlsomt frispark på kanten af feltet og en rasende Henrik Olsen får helt efter spillets ånd en advarsel for protester.

11 mod 9 og et CSC hold nærmest i opløsning lugter Hakoah blod og satser næsten hele butikken. Panikken bliver næsten total da målmanden Kasper i stedet for at sparke væk forsøger, det frække presset at to Hakoah angribere og ender med, at sparke bolden ind på en Hakoah spiller, hvorfra den ryger direkte i kassen. De sidste tre minutter var det bare med, at få tiden til, at gå....

Dommeren som vi også havde i torsdags leverer tre nærmest perfekte halvlege, men pletter desværre det gode indtryk med de to "mærkelige" kendelser i 2 halvleg , men der skal alligevel lyde et stort held og lykke fremover med dommer gerningen herfra potentialet er bestemt til stede. Samtidig må vi arbejde meget med det mentale, det spillemæssige indtryk er helt sikkert godt, hvis vi vil blive på førstepladsen.

Omkring den underlige afblæsning/annullering af 5-0 målet havde Hakoah fortjent en fair play pris, hvis de ved det efterfølgende dommerkast havde ladet os score, men det er måske imod spilletes ånd...................

På lørdag har vi muligheden for en historisk sejr, da modstanderen Tårnby FF aldrig har tabt en turneringskamp på hjemmebane!!

Startopstilling: Kasper, Morten 46 (Christian), Sammy, Johan 68 (Christopher), Janus 60 (Nikolai), Henrik O., Jes (A), Thomas 80 (Johan), Noa, Brian, Stefan.

Advarsler: 85 Min. Christopher (CSC) 86 Min. Henrik O. (CSC)

Med sportslig hilsen Robert Nielsen.


Se osse kampreferatet fra 12 april, CIK - CSC, Klik her.

Tilbage