CSC - Olympia ÅK, 21 juni 2007, 4-2 (3-0):

Der gik ikke mange minutter af kampen før CSC kom igang, allerede efter 8 minutters spil blev det til 1-0 til CSC, efter et hjørnespark, som sparkes væk, opfanges bolden af anføreren Jes, der spiller den til bageste stolpe, Sune tæmmer bolden og scorer med et hårdt fladt skud ved første stolpe, flot mål.

18 minut, Noa spiller bolden ind i feltet og med en smule held, misser en Olympia forsvarer da han skal klire bolden, den ender hos Janus der sikkert kan score til 2-0.
CSC i drev, 2 minutter efter det andet mål, og et par gode CSC afleveringer, ender bolden hos Olsen, der spiller Noa helt fri og han scorer sikkert til 3-0.

30 minut, første chance til Olympia via hjørnespark, godt indlæg og godt indgreb af CSCkeeperen Kasper, der sikkert griber bolden og sætter spillet hurtigt igang, som giver CSC scoringschance, i det.....
31 minut, Noa med et kanonbrag af et langskud, der desværre går over mål.
Minuttet efter, stor fejl i CSCs forsvar, en aflevering ender i fødderne på en Olympiaspiller, der med lidt mere koldboldighed kunne have bragt sit hold med i kampen, hans skud går over mål.

36 minut, hjørne til Olympia, Kasper bokser sikkert bolden ud af farezonen.
38 minut, kæmpe chance til Olsen, der alene med keeperen, får for lidt kraft i sit skud, så keeperen nemt kan redde sit hold for at komme yderligere bagud.
De sidste minutter sker ikke det store, CSC får spillet sig frem til et par chancer, men uden at score.

Halvleg/ pause.

2.halvleg er kun 3 minutter gammel, da Olsen med et godt indlæg, rammer Sune lige i panden, men bolden rammer lige på keeperen.

53 minut, Brian sparker et godt indlæg lige i hovedet på Noa, der header bolden hen til Olsen der sikkert med en inderside, scorer til 4-0.
Få minutter efter, stor chance til Brian, men lidt svag afslutning rammer lige på keeperen.
59 minut, Morten får gult kort for at komme for sent i en takling, 10 niutter på bænken til nedkøling :)

På det efterfølgende frispark til Olympia, bliver deres indlæg i feltet headet væk, men bliver opsamlet uden for feltet, der skydes hårdt mod mål, bolden snitter en CSC forsvarer og snyder Kasper i målet, den ender i nettet til 4-1.

68 minut, Olsen satser på at nå bolden før Olympias keeper, men kommer lige lidt forsent og får et gult kort for hårdt spil.
CSC nu kun 9 mand mod 11 i mindst 6 minutter.
69 minut, frispark til Olympia lige uden for feltet, langt over mål.
70 minut, med 9 mand får CSC tilspillet sig en rigtig dtor chance, Thomas bliver spillet i fremløb og får driblet forbi målmanden, men en Olympia forsvarer når lige akkurat tilbage og får reddet nærmest på stregen.

71 minut, et indlæg ender i CSC feltet og efter lidt klump spil fra CSC side, napper en Olympia spiller bolden og scorer uden chance for Kasper, dum fejl, specielt når der var flere muligheder får at sparke bolden langt pokker i vold, nå men 4-2.
74 minut, Morten på banen igen efter gult kort, CSC næsten fuldtallig.
80 minut, stor chance til Brian, der med et godt hug får testet keeperen, keeperen griber sikkert bolden.
81 minut, frispark til CSC iuden for feltet i højre side, Noa lægger bolden flot til bageste, Sune sætter hovedet på, og Olympias keeper må ud i en rigtig god redning.
83 minut, godt indlæg af Morten til Olsen, der desværre header lige forbi mål.
84 minut, gult kort til Olympia for nødbremse, Olsen får en friløber, men bliver "slagtet" lige uden for feltet, burde have givet rødt kort. Frisparket bliver sidste chance i kampen, men Brian sparker langt over Olympias mål.

Mere skete der ikke i den kamp, CSC burde have scoret en del flere mål med alle de chancer, og at Olympia i det hele taget fik lov at score 2 mål var for dårligt.
Men alt i alt er det vigtigeste de 3 point og dem fik drengene med hjem, godt gået :)

Advarsler CSC: 59minut. Morten, 67min. Olsen.

Advarsler Olympia ÅK: 84min.

Startopstilling incl. reserver: Kasper, Morten, Johan, Thomas, Dimo, Sune, Jes (A), Henrik O., Noa, Janus, Siron, Brian, Christopher, Thomas S.
Coach: Emil.

Med sportslig hilsen CSC


Se osse kampreferatet fra 9 juni, Pioneren - CSC, Klik her.

Tilbage