CSC - Prespa, 3 juni 2007, 8-2 (4-1):

Kampen var dårlig nok startet inden at CSC fik et hjørnespark, som blev lagt ind over og snød Prespas keeper, Noa kunne, som han selv sagde det, lavede det nemmeste mål til 1-0. Skubbet nd med brystkassen :)
God start, men i det 5minut spillede Prespa sig igennem et lidt sovende forsvar og kunne udligne til 1-1.

Kampen bølgede lidt frem og tilbage med overvægt til CSC og efter 23 minutters spil snød Noa et par forsvarer og lagde den pefekt ind til Sammy der scorede sikkert.
25 minut, Noa igen med et par driblinger og en god aflevering til Olsen, som kunne score til 3-1.
27 minut, Olsen tager en af sine gode spurter og løber fra hele forsvaret og scorer sikkert til 4-1.
Halvleg.

2.halvleg er kun 5 minutter gammel da en ganske ufarlig bold bliver spillet ned mod CSCs mål og en af forsvarerne snitter bolden som derefter snyder CSC keeper Kasper, som ellers stod en ganske fejlfri kamp, og en Presapa angriber kan umarkeret nappe bolden og score i frit mål til 4-2.

Målet betød ikke det store, da CSC havde fuldstændig styr på kampen og få minutter efter scorede Sammy med et knald hårdt skud som sad oppe i krydset uden chance for Prespas keeper, 5-2.
60 minut, Gult kort til Dimo, 10 minutter på bænken, men CSC scorer alligevel til 6-2, en spilning fra Kasper T., som Noa lige når at sætte en lang tå på lige foran keeperen, frækt mål.

72 minut, straffespark til CSC, Noa scorer sikkert, 7-2.
76 minut, Gult kort til Thomas (10 min. pause).
Med igen kun 10 mand på banen (grundet de gule kort) scorer CSC til 8-2, da Sune med et flot velplaceret spark ikke levnede Prespas keeper en jordisk chance.

Kampen kunne let været blevet 9-2 i det sidste minut, men Prespas keeper hev en super redning frem og CSC måtte "nøjes" med at vinde 8-2.

Advarsler CSC: 60min. Dimo., 78min. Thomas.

Advarsler Prespa: 0.

Startopstilling incl. reserver: Kasper, Morten, Sammy, Skouboe, Jes (A), Thomas, Mulle, Noah, Stefan, Dimo, Sune, Henrik O., Kasper Thye. Coach: Emil.

Med sportslig hilsen CSC


Se osse kampreferatet fra 26 maj, Fc Culpa - CSC, Klik her.

Tilbage