CIK - CSC, 12 april 2007, 0-3 (0-2):

Årets første turneringskamp fik en kaotisk optakt, som gav træner og holdleder masser af grå hår og samt en klækkelig stigning på deres telefonregninger. Tre forsvars spillere ude med skader og en desperat jagt på, at skaffe licenser hjem på de nye spillere. Derudover er forsvars krumtappen Johan pludselig forsvundet....... Og de sidste sæsoners målkonge i CSC Jesper har her kort før sæsonstart mistet lysten til 1.holds bold.

Vi endte med, at skrabe 13 mand sammen og alt endte jo godt bortset fra, at debutanten Jimmie fik slået en gammel skade op og er tvivlsom til søndagens kamp mod JIF Hakoah.

CIK lagde ud med et voldsomt pres lige fra start fløjt, men CSC kom til de fleste chancer og Noa var meget tæt på , at slippe helt fri efter bare et minuts spil.

Scoringen til 1-0 faldt efter 7 minutters spil, da Henrik Olsen med en lækker dybde aflevering fandt Brian Eriksen, som tordnede kuglen i kassen. I det 29 min. øgede vores anfører Jes Fisker til 2-0 på straffespark. Efter godt opspil i vores højre side endte med benspænd på alderspræsidenten Noa, som afdriblede en rundtosset CIK spiller på selve baglinjen.

I pausen var træneren nervøs for, at CIKs bedre kondition ville blive et problem jo længere hen i 2 halvleg vi kom. Derfor var det dejligt, at vi allerede i 48 min. kom på 3-0 Christian lavede forarbejdet til Stefan Clausen (ny fra Tårnby FF), som satte sig godt igennem på sin fødselsdag og scorede smukt i det lange hjørne uden chance for keeperen. Stefan nåede iøvrigt også, at få sig et dumt gult kort i sin debut kamp.

CIK skal roses for en flot fight og de har et godt kollektiv og en god organisation og mange løbestærke typer. De er stærke i hovedspillet og de fleste af deres få chancer opstod, da også efter standard situationer. De vil helt sikkert slutte blandt de øverste i rækken.

På vores hold leverede keeperen en outstanding præstation og fik et fortjent clean sheet til trods for et par flotte CIK langskud i slutningen af kampen. Desuden var Sammy Qasem(ny fra Amager United) en stor forstærkning i de bagerste rækker. Sammy er hurtig, nærkampsstærk har desuden et godt hovedspil og så kan man godt mærke, at rutinen er i orden bl.a. fra 10 kampe i 1 Division for Fremad Amager.

Til sidst vil vi godt rose dommeren for en god præstation samt de forholdsvis mange fremmødte tilskuere.....

Startopstilling: Kasper, Morten, Sammy, Janus 64 (Nikolai) , Christian, Thomas 85 (Brian), Jes (A), Henrik O., Noa, Brian 68 (Jimmie), Stefan.

Advarsler: CSC (63 Min.) CIK (66 Min.)

Med sportslig hilsen Robert Nielsen


Tilbage