Veteran: Politiet Vs CSC endte 2-2 (2-2)

9. oktober 2004, Valby Idrætspark, stadion
Vejret var strålende og opbakningen til vores veteranhold var enorm. Ca. 1200 var mødt op lørdag formiddag kl.11:00 for at følge kampen mellem Politiet og Christiania Sports Club.

Stor tak til Kanal København for godt samarbejde og for at reklamere med en ganske underholdende reklame, som kørte hver dag i ca. 2 uger på deres kanal og selvfølgelig osse for at vise hele kampen om aften, stort.

Osse stor tak til BEVAR CHRISTIANIA for sponsering af kampen og stor tak til alle der gjorde denne kamp mulig !!!

Kort om kampen:

1.halvleg bød på underholdende fodbold, hvor begge mandskaber kæmpede bravt foran et veloplagt publikum, efter en ca. 10 minutters tid blev vores angriber fældet inde i straffesparksfeltet og det udløste både straffespark og vild jubel fra tilskuerrækkerne, straffesparket blev brugt fornuftigt og CSC førte med 1-0. Lidt senere blev en politimand stoppet ulovligt i det modsatte felt og politiet fik straffespark, som de brændte til stor glæde for de fleste af de fremmødte fans. Men glæden holdt ikke længe, for ikke lang tid efter scorede politiet til 1-1 og igen kort efter til 2-1, målet til 2-1 var lidt ufortjent, da politiet havde begået klart frispark på en af vores midtbanespillere, men dommeren overså det, så politiet løb ned og scorede til 2-1. CSC kæmpede videre og fik i halvlegens sidste minut, tilkæmpet sig et frispark lige uden for feltet, det resulterede i endnu et mål til CSC, da bolden susede forbi både forsvar og målmand og 2-2 forblev forste halvlegs resultat.

Pausen bød for fin underholdning af Politiets Cheerleader og derefter af CSCs Cheerleader, tak til begge Cheerleaderteams for flot og hyggelig underholdning.

2.halvleg viste lidt nervøst fodbold for begge parter, ingen af parterne ville risikere at det andet hold skulle score, så spillet blev lidt defensivt og bølgede lidt frem og tilbage, ingen gang et gult kort til politiet (som giver 10 minutters udvisning) kunne CSC udnytte og efter en ganske underholdende og fair spillet kamp, forblev resultatet 2-2 , som egentlig var et retfærdigt resultat og tilskuerne kunne tage hjem med humøret i behold.

Fælles holdfoto CSC og Politiets hold

Tak til Boldklubben Frem for lån af deres hjemmebane og tak til alle der nævnte kampen via deres avis, nyheds udsendelser og andet :)

Veteranholdet efter kampen mod Politiet.

STOR tak til alle tilskuerne for den fede opbakning og den glade stemning der var fra kampens start til sidste fløjt !!!

Tilbage