Veteran Kamp: CSC Vs Politiet.

Mandag 10 oktober 2005, Resultat: 0 - 4.

Der er egentlig ikke meget at skrive om denne kamp, andet end at Politiet var total kampklar fra start til slut, i forhold til CSCs veteraner, som aldrig fandt det gode spil frem, som set tidligere i disse opgør.

Ingen gang de ca. 100 fremmødte tilskuere, selvom de gjorde alt for at løfte holdet, kunne hjælpe drengene med at spille godt, men stort tak for tilskuerne for den gode support.

Ca. 10 minutter af 1.halvleg var det eneste tidspunkt at CSC var med i kampen og havde endda osse en enkelt eller to målchancer, men det var så osse alt.

2.halvleg var rent pres fra politiets side, CSC fandt som sagt aldrig takterne i denne kamp og efter kort tid stod den 0-1 til politiet, kort efter fumlede en forsvarer bolden ind over stregen til 0-2, lidt efter fik politiet frispark uden for feltet og med et godt indlæg og et totalt passivt forsvar, kunne en helt fri betjent heade bolden ind til 0-3.

Som om 0-3 ikke var slemt nok, ville målmanden det anderledes, med knap 7 minutter igen gik han med frem på et hjørnespark?? og nåede aldrig tilbage, så politiet kunne score i et forholdsvis udækket mål til kampens resultat, 0-4.

Som nævnt før er var denne turnering en tripple turnering, derfor har der været to tidligere opgør mod Politiet, som heldigvis endte bedre end idag, nemlig 1-0 og 2-1, så samlet set kan CSC være tilfredse, selvom det ikke hjælper efter et så smertefuldt nederlag, som 0-4 nu er.

Tilbage