Senior kamp: Politiet Vs CSC.

Søndag 18 september 2005, Resultat: 1 - 3 (0-2)

En hel masse CSC tilskuere, ca. 160 stk. Søndag morgen, kl.11:15, rigtigt kedeligt fugtigt vejr og udebane var ikke nok til at holde de ca. 170 fremmødte tilskuere hjemme.
Størstedelen af tilskuerne var kommet for at støtte CSC og det gjorde de ganske godt, så godt at nogle enkelte superliga hold nok ville blive misundelige.

Kampen startede med et godt pres fra CSC, som hurtigt gav mål og foran 0-1 var "alle" glade, men ca. 15 minutter inde i kampen, bliver CSCs målmand udvist med direkte rødt kort for at tage med hænder udenfor feltet, den var vist god nok og CSC måtte forsætte kampen med en spiller som målmand og en mand i undertal.

Her scorer CSC til 1-3 på straffespark Efter et par minutter var CSC kommet over chokket og alle 9 spillere på banen gav lige en tand ekstra, hvilket resulterede i endnu en scoring og med 0-2 i pausen, så det ganske godt ud, men intet er slut før dommeren fløjter kampen af, så der skulle kæmpes de sidste 45 minutter.

2.halvleg bød på rigtig god fighter fodbold fra CSCs side og bortsetfra at Politiet reducerede til 1-2 efter 10 minutters spil, havde CSC fuldstændig styr på kampen.

Efter en del CSC chancer og skud på overlæggeren, fik CSC tildelt et straffe, som "målmanden" hamrede ind til resultatet 1-3, som man kan se på billedet.

Stor tak til alle de fremmødte for supporten og stort ØV til Valby IP for at flytte kampen fra selve stadion, som aftalt, ud til bane elendig.

Tak til Ekstra bladet for en flot artikel (næsten helside) d.19 september.
Overskrift: Staden vandt over Politiet og derefter en god artikel med to gode billeder, et af kampen og et af træneren Roger med tilskuerne i baggrunden.

Scoring til 0-1 over Polititet
Billed: Scoring til 0-1, 18 september 2005, Politiet - CSC.

Tilbage