Lørdag 19/9-2009: CSC Vs POLITIET. 1-1 (0-0)

CSC spiller i kamp Det var en dejlig solrig lørdag efter-middag, to super tændte tophold, som begge var klar til at vinde de 3 vigtige point og underholde de frem-mødte tilskuere.

Rigtig mange CSC fans havde fundet vejen til Kløvermarken for
at støtte holdet i den svære og meget vigtige kamp, og selv politiet havde tilskuere med, ihvertfald en del flere end de plejer, måske fordi politiet osse ligger i top 3.

Kort fortalt, var det en ganske underholdende 1.halvleg, men uden mål, til gengæld var der masser chancer, specielt til CSC, som havde mange chancer for at bringe sig i front, men lige manglede heldet eller osse stod en velspillende målmand, fra politiet i vejen.
Politiet havde osse deres chancer, men godt målmand og forsvar spil holdt dem fra at blive rigtig farlige.
1.halvleg bød på god fight med mange chancer, men som sagt ingen scoringer og for lige at nævne dommeren, så var han ganske god, selvom nogle få mente noget andet.

Scoring til CSC. 1-02.halvleg bød på underholdende spil, dramatik og spænding for alle pengene. God fight og presspil af drengene, gav i starten af 2.halvleg, 6 hjørnespark i træk til CSC, hvor der kun manglede en smule held
for at bolden endte i nettet.
Ca. midt i halvlegen, får CSC et gult kort, som giver 10 minutters udvis-ning, kortet var helt iorden, da tak-lingen kom lidt for sent.
(Billedet til denne tekst, viser scoring til 1-0.)

5 minutter efter får CSC endnu et gult kort, hvilket selvfølgelig er et kedeligt tidspunkt, når man allerede har en mand ude i 10 minutter.
Men CSC forsætter det gode spil og med 9 mand får de scoret til 1-0 på et brag af et mål, uden nogen som helst chance for Politiets keeper.
Desværre når holdet dårligt nok at få armene ned, før Politiet efter at have givet bolden op, sætter et angreb ind og med lidt held og hjælp fra vinden, får de scoret til 1-1.

Omkring 10-12 minutter før tid, får en fra Politiet et gult kort og CSC kommer i overtal, men ikke særlig lang tid, da en CSC spiller laver et lidt "dumt" frispark og bliver tildelt CSCs tredie gule kort, så resten af kampen står mellem to gange 10 mand.

Topkampen mellem CSC og Politiet slutter med cifferne 1-1, hvilket nok var tilfredsstillende for Politiet, men et halvt nederlag for CSC, specielt fordi, det var CSC der havde, både det meste af spillet og de fleste chancer.

Alt i alt var det en ganske underholdende og spændende kamp, som bød på det hele, så de ca. 300 tilskuere (270 fra CSC, 30 fra Politiet) fik hvad de kom for, nemlig at se en rigtig god fodbolds kamp.

Tilskuerne
CSC takker for den gode support og Christiania tv for endnu engang at filme begivenhederne og hele 1.holdet for at leverere så god underholdning.

Tilbage