Oldboys: CSC Vs POLITIET: 2-0 (1-0)

CSC heltene der vandt 2-0 over politiet Tirsdag d.6 juni 2006 var det for første gang at vores nye 11.mands oldboys skulle spille kamp mod politiet.
Efter en god sæson sidste år som endte med oprykning og muligheden for at spille en af de "store" kampe for CSC, blev det tid til at møde ærke fjenden fra politiet.

Holdbillede af heltene fra Oldboys.

Jubel ved scoring til 1-0 Ca. 10 minutter inde i første halvleg, banker CSC bolden ind i kassen til 1-0 og som det kan ses på billedet, bryder tilskuere og målmanden ud i jubel. Resten af halvlegen holder CSC, politiet godt på afstand og får selv spillet sig frem til et par gode forsøg, men uden mål.
2.halvleg byder på underholdende fodbold, hvor der bliver kæmpet om alle bolde og der bliver ikke givet meget væk fra nogle af holdene. Men efter et godt pres fra politiets side, vender billedet og CSC scorer til 2-0, det tager ikke fusen af politiet som kæmper videre og får tilkæmpet sig et straffespark, som de misbruger, til stor glæde for størstedelen af de fremmødte tilskuere.
Alt i alt en ganske fair, men hårdt spillet kamp, 5 gule kort blev det til, 3 til CSC og 2 til politiet. Kampen endte med fortjent sejr til CSC på 2-0.

Stor tak til alle de ca. 250 fremmødte tilskuere for den super fede opbakning, det var stort, TAK :)
Osse tak til Wooden for sejr øllerne, Christiania Tv, Balther Tv og Tv2 morgentv for deres lille indslag om kampen i fjernsynet :)


Her misbruger politiet et straffespark ved stillingen 2-0, til glæde for de fleste :)

Tilbage