CSC jubilæum 25 år, d.8/9-2007.

Kl.13:00 på kløvermarken. Sønderbro - CSC. Resultat: 0-2.

Der kom ca. 52 tilskuer, plus 8-10 stykker fra Sønderbro, så alle nød godt af de gratis øl og vand, CSC havde lovet, og som var sponseret af Nemoland, Bixen og Woodstock, stor tak til sponsorerne.

Selvom vi havde forventet (håbet) på flere tilskuere, så var det en dejlig september dag, god kamp, god dommer, god underholdning og en rigtig god sejr.

En stor tak til alle de fremmødte tilskuere, som drev 1.holdet til den vigtige sejr. Tak :)

Kl.15:00 Åben hus i CSCs klublokale.

45 kg. oksefilet, 10 kg. Kalkun, 200 stk. store pølser, 100 stk. oksekødspølser, plus diverse tilbehør blev fortæret i løbet af dagen og natten igennem.


Alle var glade, børnene hyggede sig i vores konkurrence, som gjaldt om at score på CSC keeperen, børnene sparkede løs i lidt over 2 timer og i forhold til de voksne senere, var de super gode til at ramme hullerne.


Før præmie uddellingen, fik børnene lagkage, som Månefiskeren havde bagt til dagen, stor tak til Månen.

Der blev uddelt 1, 2, 3.præmier, plus trøstepræmier til resten af børnene for score konkurrencen.Derefter var der opvisning med to af Danmarks bedste footbag (hackysak) spillere, Lise og Mads, deres flotte trick gjorde indtryk på både børn og voksne. Bagefter spillede de footbag med børnene, som gik op i det med liv og sjæl. Stor tak til Lise og Mads.

Vores konkurrence med flest på foden kom lidt sent igang, men bedre sent end aldrig og børnene kæmpede bravt for at lave flest på foden og efter en halv times tid, var de tre vindere fundet og præmierne blev uddelt.

Så blev det de voksnes tur til at lege, der blev hurtigt dannet en lang kø, for alle ville prøve, men det skulle vise sig at det var meget svære end ventet, der var ikke mange der kunne ramme hullerne, så det var næsten pinligt at se på, hehe, ok ens sigte bliver heller ikke bedre efter et par fadøl.

Klokken nærmede sig 20:00 og for dem der var til fed live musik gik en tur på Nemo, dem der ville se landskamp blev i klubben og dem var der mange af, klubben var fyldt til randen, stemningen var rigtig god, specielt pga. en velspillende Thomas Sørensen (stor tak til ham)

kl.20:00 Live Band ved Nemolands store scene.

Når Nemoland siger fed musik, så er der noget om det, bandet Rebound Rookies fyrede den af for et veloplagt publikum, som fik noget for pengene. (Var godt nok fri entre) Stor tak til BANDET og Nemoland for at afslutte CSCs 25 års jubilæum for diverse gæster med stil :)

kl.23:00 Fest og dans.

Der blev festet, danset, drukket, røget og spist til den lyse morgen (kl.9:00) rigtig fed CSC fest :)


CSC takker alle for en dejlig dag og fest, speciel tak til CSC festCrewet for deres super gode indsats, stor tak til dem der kom forbi med en jubilæums gave (ingen nævnt, ingen glemt) og igen tak til vores sponsorer.


Tilbage